logo

Tack för fakturaadressen!

Adressen kommer att granskas manuellt innan den uppdateras i vårt system.

Har du några frågor gällande det beställda arbetet? Du hittar de flesta svaren på någon av nedan sidor eller på vår sida vanliga frågor.

OVK-besiktning

“Ett mycket seriöst och proffesionellt företag. De genomförde OVK besiktningen och arbetet med att justera och rengöra ventilationskanalerna helt enligt förväntan och kommunikationen med kundtjänst och OVK besiktningsmannen var utmärkt. Vi kan verkligen rekommendera detta företag.”
GUNNAR J
star star star star star
En OVK-besiktning är viktig för att förhindra fuktskador och hälsoproblem i byggnaden. Våra certifierade OVK-besiktningsmän utför OVK i enlighet med gällande förordning om funktionskontroll av ventilationssystem.
Mer om OVK-besiktning

Energideklaration 10 år

“Snabb kontakt efter telefonsamtal,vänligt bemötande, samt snabbt jobbat. vi är mycket nöjda. mvh Ulla Wendel”
Ulla W
star star star star star
Ulla W
Energideklarationer främjar effektiv energianvändning och god inomhusmiljö i byggnader. Våra certifierade energiexperter utför energibesiktning och energideklaration i enlighet med lagen om energideklaration för byggnader.
Mer om energideklaration

Underhållsplan 50 år

“Tack för god, prisvärd och snabb service. Ni rekommenderas varmt”
Barbro Pellsäter
star star star star star
En tydlig underhållsplan är ett ovärderligt verktyg för kontinuerligt underhåll och minskar risken för skador på byggnaden. Våra besiktningsmän upprättar effektiva underhållsplaner i Planima som sträcker sig 50 år framåt.
Mer om underhållsplan
Kontakta oss

Expertförmedling som ger mervärde

OVK-center är en förmedlingstjänst som hjälper bostadsrättsföreningar, privata och offentliga fastighetsbolag att snabbt och smidigt boka erfarna och professionella besiktningsmän för OVK-besiktningar, energideklarationer och underhållsplaner.