Om företaget OVK-center

Expertförmedling som ger mervärde

OVK-center är en förmedlingstjänst som hjälper bostadsrättsföreningar, privata och offentliga fastighetsbolag att snabbt och smidigt boka erfarna och professionella besiktningsmän för OVK-besiktningar och energideklarationer.

Besiktningsmännen är självständiga leverantörer till dig som kund. Vi på OVK-center sköter offerter och kundservice och övriga sidotjänster som framtagande av aviseringslappar till boende med mera.

Genom vår förmedling av tjänster och expertkunskap vill vi bidra till smidiga, kostnadseffektiva och proffsigt utförda besiktningar.

OVK Center Energiexperter

OVK-centers ansvarstagande

Ett sunt företagande baserat på sunda värderingar

Ett större socialt ansvar

Genom ventilationskontrollerna bidrar våra besiktningsmän dagligen till en bättre boendekvalitet för människor runtom i Sverige. Men vi vill också ta ett större socialt ansvar och bidra till en mer hållbar värld. Därför går en del av vår vinst till olika välgörenhetsprojekt i världen, senast till Mango Tree School i Malindi, Uganda. När du bokar genom oss gör du också en insats för andra.

Ett genuint hållbarhetsarbete

Vår främsta miljöinsats sker genom vår kärnverksamhet: att förmedla tjänster från erfarna och professionella besiktningsmän som hjälper fastighetsägare att effektivisera sin energianvändning och förbättra sin ventilation. Genom det arbetet bidrar vi direkt till det viktiga miljökvalitetsmålet God bebyggd miljö.

Inom företaget undviker vi dessutom resor med flyg och väljer istället tåg, buss eller elbil.

En stabil ekonomisk grund

För att bedriva ett hållbart företagande behöver vi som verksamhet vara lönsamma över tid. Vi startade 2016 och har under de första åren haft en sund ekonomi och bedrivit vårt företagande därefter.

Vi har alltid höga krav på kvalitet, kompetens och service till våra kunder, eftersom vi är övertygade om att det är nyckeln till att fortsätta växa.

Varmt välkommen med din förfrågan

Du har vårt svar inom 48 timmar

Vår mission:

Sveriges smidigaste besiktning

Bemannad kundtjänst via telefon och e-post

Tillhandahållande av aviseringslappar

Säker nyckelinsamling och nyckelhantering

Gratis avhjälpande av enkla fel på plats

Våra besiktningsmän:

Erfarna med rikstäckande certifikat

Noggrant utvalda

Certifierade enligt BFS 2007:5 eller BFS 2011:16

Minst 10 års erfarenhet

Högskoleexamen eller motsvarande

Reco.se

Vad våra kunder säger