Reco.se

Vad våra kunder säger

Vanliga frågor kring offert i Sundbyberg

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på energideklaration i Sundbyberg?
När vi har fått din offertförfrågan för energideklaration i Sundbyberg så kommer vi att räkna fram ett energideklaration pris Sundbyberg och sätta ihop en offert på energideklaration som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår alltid en energibesiktning på plats i Sundbyberg som utförs av en certifierad energiexpert och att energideklarationen skickas in till Boverket.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på OVK-besiktning i Sundbyberg?
När vi har fått din offertförfrågan för OVK-besiktning i Sundbyberg så kommer vi att räkna fram ett OVK besiktning pris Sundbyberg och sätta ihop en offert på OVK-besiktning som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår, förutom OVK-besiktning på plats i Sundbyberg, att uppdraget ska utföras i enlighet med gällande förordning om funktionskontroll av ventilationssystem samt att uppdragsresultatet redovisas med OVK-protokoll och OVK-intyg som även skickas in till Sundbybergs kommun.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på rengöring av ventilationssystem i Sundbyberg?
När vi har fått din offertförfrågan för rengöring av ventilationssystem i Sundbyberg så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert på rengöring av ventilationssystem i Sundbyberg som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning i Sundbyberg och rengöring av ventilationssystem i Sundbyberg eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med rengöring av ventilationssystem i Sundbyberg knappt kostar något extra.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på injustering av ventilationssystem i Sundbyberg?
När vi har fått din offertförfrågan för injustering av ventilationssystem i Sundbyberg så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert på injustering av ventilationssystem i Sundbyberg som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning i Sundbyberg och injustering av ventilationssystem i Sundbyberg eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med injustering av ventilationssystem i Sundbyberg knappt kostar något extra.