Reco.se

Vad våra kunder säger

Vanliga frågor kring offert i Stockholm

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på energideklaration i Stockholm?
När vi har fått din offertförfrågan för energideklaration i Stockholm så kommer vi att räkna fram ett energideklaration pris Stockholm och sätta ihop en offert på energideklaration som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår alltid en energibesiktning på plats i Stockholm som utförs av en certifierad energiexpert och att energideklarationen skickas in till Boverket.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på OVK-besiktning i Stockholm?
När vi har fått din offertförfrågan för OVK-besiktning i Stockholm så kommer vi att räkna fram ett OVK besiktning pris Stockholm och sätta ihop en offert på OVK-besiktning som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår, förutom OVK-besiktning på plats i Stockholm, att uppdraget ska utföras i enlighet med gällande förordning om funktionskontroll av ventilationssystem samt att uppdragsresultatet redovisas med OVK-protokoll och OVK-intyg som även skickas in till Stockholms kommun.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på rengöring av ventilationssystem i Stockholm?
När vi har fått din offertförfrågan för rengöring av ventilationssystem i Stockholm så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert på rengöring av ventilationssystem i Stockholm som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning i Stockholm och rengöring av ventilationssystem i Stockholm eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med rengöring av ventilationssystem i Stockholm knappt kostar något extra.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på injustering av ventilationssystem i Stockholm?
När vi har fått din offertförfrågan för injustering av ventilationssystem i Stockholm så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert på injustering av ventilationssystem i Stockholm som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning i Stockholm och injustering av ventilationssystem i Stockholm eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med injustering av ventilationssystem i Stockholm knappt kostar något extra.