Reco.se

Vad våra kunder säger

Vanliga frågor kring offert i Malmö

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på energideklaration i Malmö?
När vi har fått din offertförfrågan för energideklaration i Malmö så kommer vi att räkna fram ett energideklaration pris Malmö och sätta ihop en offert på energideklaration som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår alltid en energibesiktning på plats i Malmö som utförs av en certifierad energiexpert och att energideklarationen skickas in till Boverket.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på OVK-besiktning i Malmö?
När vi har fått din offertförfrågan för OVK-besiktning i Malmö så kommer vi att räkna fram ett OVK besiktning pris Malmö och sätta ihop en offert på OVK-besiktning som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår, förutom OVK-besiktning på plats i Malmö, att uppdraget ska utföras i enlighet med gällande förordning om funktionskontroll av ventilationssystem samt att uppdragsresultatet redovisas med OVK-protokoll och OVK-intyg som även skickas in till Malmö kommun.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på rengöring av ventilationssystem i Malmö?
När vi har fått din offertförfrågan för rengöring av ventilationssystem i Malmö så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert på rengöring av ventilationssystem i Malmö som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning i Malmö och rengöring av ventilationssystem i Malmö eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med rengöring av ventilationssystem i Malmö knappt kostar något extra.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på injustering av ventilationssystem i Malmö?
När vi har fått din offertförfrågan för injustering av ventilationssystem i Malmö så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert på injustering av ventilationssystem i Malmö som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning i Malmö och injustering av ventilationssystem i Malmö eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med injustering av ventilationssystem i Malmö knappt kostar något extra.