Reco.se

Vad våra kunder säger

Vanliga frågor kring offert för Fastums medlemmar

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på energideklaration för medlem i Fastum?
När vi har fått din offertförfrågan för energideklaration för medlem i Fastum så kommer vi att räkna fram ett energideklaration pris Fastum och sätta ihop en offert på energideklaration som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår alltid en energibesiktning på plats som utförs av en certifierad energiexpert och att energideklarationen skickas in till Boverket.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på OVK-besiktning för medlem i Fastum?
När vi har fått din offertförfrågan för OVK-besiktning för medlem i Fastum så kommer vi att räkna fram ett OVK besiktning pris Fastum och sätta ihop en offert på OVK-besiktning som du får inom 48 timmar. I offerten med fast kostnad ingår, förutom OVK-besiktning på plats, att uppdraget ska utföras i enlighet med gällande förordning om funktionskontroll av ventilationssystem samt att uppdragsresultatet redovisas med OVK-protokoll och OVK-intyg som även skickas in till fastighetens kommun.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på rengöring av ventilationssystem för medlem i Fastum?
När vi har fått din offertförfrågan för rengöring av ventilationssystem för medlem i Fastum så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning och rengöring av ventilationssystem för medlem i Fastum eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med rengöring av ventilationssystem för medlem i Fastum knappt kostar något extra.

Vad händer när jag angett att jag vill ha en offert på injustering av ventilationssystem för medlem i Fastum?
När vi har fått din offertförfrågan för injustering av ventilationssystem för medlem i Fastum så kommer vi att räkna fram ett pris och sätta ihop en offert som du får inom 48 timmar. I offerten ingår både OVK-besiktning och injustering av ventilationssystem för medlem i Fastum eftersom de båda tjänsterna gör sig bra tillsammans, samt att OVK i samband med injustering av ventilationssystem för medlem i Fastum knappt kostar något extra.